Om oss

Hvem er Innlandet Tre & Betong AS?

Vi er et tømrer- og murerfirma som er lokalisert i Sør-Odal, med lang erfaring i byggebransjen. Vi er også en totalleverandør innen betong og murerarbeid. Vi har opparbeidet oss med en rekke fornøyde kunder å vise til. Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg eller tilbygg, montere dører eller vinduer, eller rehabilitering av boligen din? Vi kan utføre et stort spekter av jobber, og kan stille som totalleverandør innen nybygg, tilbygg eller rehabilitering. Vi arbeider fra Glåmdalsregionen til og med Oslo.

 

Bransjen er under stadig utvikling, og vi er veldig opptatt av å holde oss oppdaterte på produkter og løsninger for de aktuelle jobbene. Derfor bestreber vi oss etter å ligge i forkant av utviklingen og bruken av energibesparende tiltak til boliger.

 

Vi er opptatt av kvalitet i arbeidet vi utfører, og legger stor vekt på kundens ønsker og behov. Våre kunder oppfatter oss som en seriøs og profesjonell aktør i bransjen, som leverer utført arbeid til avtalt tid og pris. Våre prosjekter er våre visittkort, og kundene er våre ambassadører.

Sliding Image Sliding Image

Kontakt oss

Som kunde hos oss kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden i fokus.

Skjulstadvegen 433, 2100 SKARNES.

Orgnr:  999 311 709